16 september 2012

Oldtimerdag Alphen aan den Rijn

15-09-2012

 

02.JPG

 

De Oldtimerdag in Alphen aan den Rijn was weer om te smullen...

 

 

 

 

01.JPG

04.JPG

 

 

 

05.JPGOnze babbelaar.......

 

Op deze dag kom je altijd weer mensen tegen die je een lange tijd niet gezien heb. Er wordt veel gebabbeld en regelmatig waren we Ronald weer kwijt.

Er waren slechts twee Capri's aanwezig de 2.8 I van Henk Duiveman en een blauwe Capri 1, 2600 GT XLR van een echtpaar uit Leidschendam. 

Vele auto's gezien maar te weinig foto's gemaakt maar wel gezellig bijgekletst. Volgend jaar wil Ronald ook weer deelnemen aan deze dag en misschien dan wel met de Tickford.

 

 

 

 

03.JPG

Deze blauwe Capri 1 2600 GT XLR stond op de Oldtimerdag te koop

 

15:32 Gepost in Meetings | Commentaren (2) | |  Facebook

09 september 2012

Louwman Museum in Den Haag

9-09-2012

Vandaag met de Ford Capri Club Nederland naar het Museum Louwman geweest..     Voorafgaand een kleine toerrit door de tunnels van Den Haag, gassen en een hoop kabaal maken. ;-)

Veel capri's aanwezig en vele nieuwe gezichten ... ook oude bekende!!    Een prachtig Museum echt een aanrader als je van auto's houd.  Ook weer erg leerzaam weet nu ook waar de radiateur knop van een heeeel oud beesie zit...

 

01.JPG

02.JPG

03.JPG

04.JPG

05.JPG

06.JPG

07.JPG

08.JPG

09.JPG

10.JPG

11.JPG

12.JPG

14.JPG

Het was een geslaagde dag... erg leuk, veel gezien en ook weer wijzer geworden. Hier sta ik op de foto met, ja hoe heet die man toch? Het schijnt de vader te zijn van Mercedes ...

  

23:11 Gepost in Meetings, Toerrit | Commentaren (2) | |  Facebook

17 maart 2012

Classic - Salon te Antwerpen

3-03-2012

Met een maat van me ging ik naar de beurs in Antwerpen omdat ik had vernomen dat Capri Team Belgium aanwezig zou zijn. Bij aankomst op de parkeerplaats trof ik een mooie Capri 3 aan in goede staat heb er uiteraard een foto van geklikt...

DSCN0120.JPG

DSCN0123.JPG

DSCN0122.JPG

 

Aangekomen bij de Capri stand trof ik Kenny met een twee tal Capri's aan, de stand was mooi opgezet. Na een gezellige babbel arriveerde Tim met zijn gezin en bood ons een Belgische pint aan nou die sloegen wij niet af...

Helaas heb ik die dag niets gevonden om mijn verzameling uit te breiden maar de gezelligheid op de beurs was voor mij die dag genoeg..

DSCN0124.JPG

DSCN0125.JPG

DSCN0126.JPG

 Greetz Ronald.

 

22:06 Gepost in Meetings | Commentaren (0) | |  Facebook

09 oktober 2011

Meeting Capri Club Zuid Holland te Doesburg

 

Roon's Story,

Samen met onze buurtjes, die vrijdag morgen al vertrokken  waren,  plande wij een lang weekend Doesburg. De  Amerikaanse Capri van Sandra was nog niet gereed, dus vertrokken wij met de blauwe 1700 GT en de RS 2600 vol gepakt met tent en toebehoren. Bij aankomst was het weer goed, de buurman had al een mooi plekje voor ons gereserveerd  en ook de tent opbouwen voorliep voor ons doen voorspoedig… Het veld stroomde  al aardig vol, naast ons stonden een aantal Duitsers met mooie Capri’s ook was er een pracht Shelby Mustang  aanwezig. We hebben weer heerlijk bij gekletst die zaterdag ook nog een paar onderdelen bij elkaar gesprokkeld en  s’ avonds een heerlijke BBQ genuttigd. Ook vielen onze Capri’s nog in de prijzen, de 1700 GT uit 1969 kreeg de eerste prijs in zijn klasse en de RS ontving de tweede prijs in de anderhalf klasse en onze buurtjes ontvingen de aanmoediging prijs. De feestavond was ook weer ouderwets gezellig met een leuke koppel  de muziek was ook goed om aan te horen en de pintjes smaakte heerlijk. Het weer was zondag een beetje minder geworden af en toe viel er een pittige regenbui, de eerste Capri’s verlieten het veld. Gelukkig hadden wij die maandag vrij genomen zodat we nog konden blijven, er waren er nog meer die tot maandag geboekt hadden. Bij Hans, Annet en de rest nog even een bakkie gedaan. Zondag avond  nog een heerlijke maaltijd gegeten in het restaurant en nog even nagebabbeld met het clubje die ook tot maandag bleven. Die nacht kregen we behoorlijke pittige regenbuien met flinke storm en onweer. Maandag morgen nog een bakkie gedaan en dan maar gauw de tent afbreken, voor ons doen deden wij het in een record tempo zodat we hem droog de kofferbak instopte. Met een tevreden gevoel keerde we richting Woubrugge.

Groetjes Ronald

 

in de prijzen Z-H.JPG

…….Tot volgend jaar…….

 

 

17:49 Gepost in Meetings | Commentaren (0) | |  Facebook

29 juli 2011

Een reis verslag...

 

Dit mooie reis verslag is ons toegezonden door onze buurtjes met wie wij het weekend doorgebracht hebben wij zijn daar erg blij mee want persoonlijk hadden wij even zo onze eigen bezigheden.....

 

Weekend SPEYER 2011 met een bijna getrouwde Stel.

Op vrijdag 24 juni stond ik al voor dag en dauw naast mijn bed, want de reis naar Speyer zou al vroeg aanvangen. De reis zou om zes uur starten, dus vroeg uit de veren om de laatste spullen te pakken en de Capri te beladen. Mijn broer Pieter had de Capri thuis in Alphen aan den Rijn staan en die kwam op tijd in Woubrugge aan om mijn spullen er nog in te gooien. Buurman Ronald en zijn aanstaande Sandra stuurden een sms “om nog even een bakkie te doen” waarna we dus later als gepland vertrokken.

 

IMGA0433.JPGDe reis verliep vlot via Nijmegen richting Venlo, alwaar wij de tanks van Ronald’s RS 2600 en onze 1600 XL nog even vulden plus elk nog 2 maal een 10 liter jerrycan. In Duitsland volgden we de snelweg nummer 61, waarna we na 2 tussenstops en circa 550 kilometer te hebben afgelegd, en kwamen wij met 2 Capri’s in Speyer aan.

 

 

 

 

 

Bij het hotel  checkten we in, waarna we de auto’s achter het hotel, naast elkaar konden parkeren en uitgeladen hebben.  De kamers werden ingeruimd met onze eigen spulletjes, waarna besloten werd eerst wat te drinken in het hotel.  WAT SMAAKT EEN DUITS BIERTJE DAN LEKKER !!!!!     Tijdens het genot van dat biertje  (voor 2 van de 4 personen ) werd besloten om de rest van de middag Speyer te gaan bekijken. Dat is mij persoonlijk prima bevallen, want zo zie je ook nog wat van de plaats waar je bent.  Vanuit  het  hotel lag het  centrum , de Maximilianstrasse, op tien minuten loopafstand.  Na hier de rest van de middag te hebben doorgebracht werd rond etenstijd besloten om een pizza te gaan eten.  Na een lange/vermoeiende reis smaakt ook bijna alles.

Na het nuttigen van een pizza werd met de wandeling naar het hotel begonnen.  Hierna werd  een siësta  gehouden. Deze duurde een klein uurtje! (Even bijtanken na een middagje Speyer.  )  De avond werd verder doorgebracht in het hotel, waar een stel dames op leeftijd een wijnproeverij hadden.  Deze dames, door ons  “ OUDE GLEUVEN” genoemd,  brachten na inname van enige wijntjes wat Duitse schlagers ten gehore.  We hebben nog geprobeerd mee te zingen, maar we konden de teksten niet.

 

Na een heerlijk nachtje slapen werd ik om een uur of zeven wakker. Even in de douche gestapt en mijzelf gesopt. Mijn broer had zich ook gedoucht en aangekleed, waarna koers gezet werd richting het restaurant. Een lauwe koffiepot later verschenen Ronald en Sandra in het restaurant. De verse koffie bestelt en daarna heerlijk ontbeten met zijn vieren.

 

100_2329.JPGOp zaterdag om een uur of tien werd koers gezet richting Capri Post Meeting Speyer 2011. De slagboom door bij Techniek Museum, waarna we ons melden bij een oude dubbeldekker van de organisatie. De Capri’s werden op een mooi plekje neergezet, waarna Sandra en Ronald praktisch gelijk werden aangesproken of er iets gebeurd was omdat ze op vrijdag al verwacht waren met de tent. Er hadden zelfs al mensen gebeld of sms’jes gestuurd. Ronald, Pieter en ik besloten daarna een rondje over het terrein te lopen en wat foto’s te maken van de Capri’s. Er waren er volgens de organisatie 288. Sandra is met enige dames Speyer wezen verblijden met een bezoek.

 

 

 

Rond etenstijd zijn wij weer vertrokken richting het hotel, waarna we zijn gaan eten in restaurant “Domhof”. Dit restaurant heeft zijn eigen brouwerij, dus onze bierliefhebbers kwamen hier goed aan hun trekken. We hebben met vier personen heerlijk gegeten!!! ( Rumtopf en Schweinesteak )

De koffie in het hotel smaakte na de maaltijd ook perfect. De avond werd verder voortgezet in de feesttent bij het treffen. Het bier vloeide hier rijkelijk, en er trad een goede live-band op.

Op zondagochtend weer heerlijk met vier personen ontbeten, waarna uitgecheckt werd uit het hotel en richting het Techniek Museum. Het was rond een uur of tien, maar er waren al heel wat Capri’s vertrokken. We hebben het Museum nog bezocht en daar wat foto’s gemaakt. Terwijl we in het Museum waren zagen we dat de twee aanwezige race-Capri’s buiten stonden. Daar hebben we nog wat foto’s gemaakt met onze auto’s erbij. Hierna werd met de thuisreis begonnen. We kwamen ’s avonds om een uur of half acht in Woubrugge aan, waar Kayleigh ons verwelkomde met een heerlijke kop koffie.

 

RONALD EN SANDRA, HET WAS EEN GEWELDIG WEEKEND !! OVER TWEE JAAR WEER !!!!

speyer.JPG 

O ja, over dat bijna getrouwde stel !!!   

 SANDRA EN RONALD ZIJN 1 DAG NA HET TREFFEN GETROUWD.  PROFICIAT !! 

 

Vriendelijk Groetend, Gerbrand.

 

22:09 Gepost in Meetings | Commentaren (0) | |  Facebook

06 juni 2011

Internationale Ford Capri meeting van Nederland

 

Zaterdag 29 mei reden we vanaf de camping, 10 min van Biddinghuizen naar de meeting van Ford capri club Nederland.  Het was best fris die dag maar het bleef wel droog.. Een mooi plekje op het veld en we waren niet de laatste er volgde nog een aantal capri's.  Wij waren met de RS en srry de Amerikaan is nog niet klaar..!  De opkomst was minder dan vorig jaar maar zeker niet ongezellig er waren weer vele mooie capri's met een hele andere look.. en ook meer buitenland-se bestuurders heb ik begrepen. Ja en voor de feestavond moesten wij er weer vandoor, ik heb foto's van Irma gehad en jammer we hebben een feestje gemist zo te zien. Volgend jaar ff beter.. hier nog een paar foto's vermeld aan rechter kolom veel kijk plezier en tot volgend jaar.

[mss ergens waar de honden welkom zijn Knipogen]

 

FccN.jpg

 

18:55 Gepost in Meetings | Commentaren (1) | |  Facebook

11 januari 2011

Ledenvergadering CCZ-H

 

Afgelopen zondag was de ledenvergadering van de Capri club Zuid-Holland in Zoeterwoude.

De opkomst was niet al te groot en van horen zeggen waren er nog mensen onderweg maar vanwege een file probleem weer huiswaarts gekeerd.

Die hebben dan wel het gebak en de bitterballen gemist... jammer volgende keer beter.

Er was ook een nieuw Capri lid aanwezig sorry ben je naam eve kwijt. 

Al met al was het een gezellige bijeenkomst en dat belooft weer veel goeds in het nieuwe *Capri* Jaar..   

 

Zie jullie weer op 19 maart op Europa's grootste (overdekte) onderdelen dag te Barneveld deze word georganiseerd door Ford Capri club Nederland, Ford Capri club Zuid-Holland, de Engelse Ford club Nederland & de Taunus M club.

Greetz. Roon

21:09 Gepost in Meetings | Commentaren (0) | |  Facebook

24 oktober 2010

Nog even terug blikken

 

Henk 1e prijs in Alphen.jpgHoewel we ons nu moeten warmen bij de kachel wil ik nog even terug blikken op de mooie dagen in september. Deze maand zijn we naar een aantal evenementen geweest, 11 september was er de Oldtimerdag in Alphen aan den Rijn  waar wij dit jaar enkel mee reden met de toerrit vanwege ons hondje. De opkomst was niet groot maar Henk Duivenman met zijn 2.8 wist toch de eerste prijs in de macht te slepen en dit is voor Alphense begrippen zeer bijzonder. Na mijn heugen is dit de tweede keer dat er een Capri in de prijzen valt Proficiat Henk.

 

 

 

koopie.JPG

Na een mooie dag in Alphen gingen we de dag daarop naar Biddinghuizen, naar een Ford XR/RS meeting. De opkomst viel zeer tegen net als het weer en ik hoopte om daar nog een paar mooie foto's te kunnen schieten van een Ford OSI maar er geen één gevonden. Wij mochten bij de RSen gaan staan... ergens.. nee ik vond het een organisatie van niks.. Wij hebben ons verder wel vermaakt met de bekende luitjes om ons heen.

 

Het laatste evenement van deze maand was in Zandvoort het Nationaal Oldtimer Festival. Ronald is hier heen geweest en heeft daar vast wel iets over te melden dit houden jullie van me te goed.

Groetjes Sandra.

 

Roon's Story,

Zondag 26 september ben ik naar de Oldtimer Festival in Zandvoort geweest, ikzelf was al eens eerder geweest met Ford Capri Club Nederland nu waren we te gast bij Capri Club Noord-Holland. Op de heen weg bij Haarlem kwam ik een Alfa en een Lotus tegen die de zelfde richting op gingen. Ze gaven lekker gas dus jawel wat doe je dan met je RSje je volg trouw....  en ik kon ze aardig bij houden ( wat mij achteraf een prent kosten )

Bij de poort van het circuit stond Guido met de kaartjes te wapperen, Rob Stuut stond ons al op te wachten namens Capri Club Noord-holland wij waren de eerste die arriveerden van de Club, het weer was beter als die dag daarvoor.

Het circuit liep al gauw vol met verschillende merken auto's de Porsche Club was wel zeer goed vertegenwoordigd.

Capri Club Noord-Holland stond met zo'n 12 Capri's ook Ford Capri Club Nederland was aanwezig.

opel-manta-club.JPG

Ik ben ook nog even wezen kijken bij de Opel Manta Club, de Manta spreekt mij ook erg aan,  al met al was het een zeer geslaagde dag met vele mooie auto's.

 Ik heb natuurlijk nog wat foto's geschoten deze zal Sandra gaan plaatsen..

 

Greetz Roon.

 

19:27 Gepost in Meetings | Commentaren (0) | |  Facebook

13 september 2010

Wat vindt U...

 

Welke tekst past volgens U het beste bij deze foto..!

Oo.jpg

 

1.   Het meervoud van lef is......

2.   Het krachtigste medicijn voor elende is loslaten.

3.   Beginners foutje.....

4.   Het is veel belangrijker om geïnteresseerd,
      dan interessant te zijn.

5.    Soms kun je beter achteraf vergiffenis vragen,
       dan vooraf toestemming.

 

Foto ingezonden door "de buurtjes"

 

21:56 Gepost in Meetings | Commentaren (7) | |  Facebook

05 september 2010

Ford capri meeting van de Club Zuid Holland.

5 september

Afgelopen zaterdag zijn we met de crème 2 serie naar Doesburg afgereisd,
daar waar we de 15de meeting gingen mee maken met het nieuwe bestuur van de club, tevens vierden we ook het 20 jarige bestaan van deze club.
Om te beginnen wat hadden we mooi weer die dag en dan zit bij ieder de stemming er al in want verleden jaar zat het weertje ons niet mee.
Wij werden bij de poort onthaald door onze eigen burgemeester Jaco.. daarna een plekje gezocht en uitpakken, hondje (die ook weer mee was) even de benen streken en de dag kon beginnen... 

DSC02148.JPG

 

 

DSC02202.JPG

De crème 2 serie behaalde ook nog een eerste prijs in die klasse..

Ronald heeft weer zijn best gedaan om foto's te schieten en deze komen zo spoedig mogelijk op de blog te staan.


Ps. wij hebben ontzettend genoten van deze meeting en het nieuwe bestuur deed het super..

 

 

 

Volgend jaar weer zelfde tijd zelfde plaats ?????

 

Groetjes Sandra

21:26 Gepost in Meetings | Commentaren (0) | |  Facebook