26 augustus 2010

Gewoon een donderdag.

Nog even boodschappen doen en dan rijd er ineens en Ford Capri voor je neus, even kijken misschien een bekende nee dus zowel de Capri als de persoon nog nooit eerder gezien wie weet kent u deze Capri wel..??       kenteken begint met 83-..-..

capri in alphen aug 2010.jpg
Groetjes Sandra

20:40 Gepost in Algemeen | Commentaren (0) | |  Facebook

11 augustus 2010

Jubileum meeting te Oldenburg

Afgelopen zaterdag 7-08 zijn we met de 1300 GL afgereisd naar een Ford Capri Treffen in Duitsland.   De Duitse Club "Oldenburg" bestaat 25 jaar en geeft om de twee jaar een treffen, dit zou het allerlaatste treffen zijn want deze Club stopt er mee, jammer want het was er erg gezellig..

Na zo'n 400 km waren we op bestemming en schoven we aan bij nog twee Nederlandse gasten Peter en Sita (die nog aan het genieten waren van hun wittebroodsweken ;-) ..  Ps. Jullie foto gezien prachtig.. 

 

58.JPG

We hebben een mooie dag beleefd met veel zon (dat was in Nederland wel anders) de op komst was groot wel zo'n 125 auto's. Er was ook een Ford Taunus RS met Turbo May dit was een prototype..

Voor de mannen bijzonder om te zien.

 

Deze dag hebben we afgesloten met een etentje in het restaurant in gezelschap van Peter en Sita. ..haarfijn.. Om 20.00 uur begon het ook in Duitsland te regenen en was het voor ons tijd om huiswaarts te gaan. 

Ons hondje Zino was ook mee en heeft zich voorbeeldig gedragen hij is gek op auto rijden, terug lekker liggen slapen..                      

zinoo.jpg

 De foto's zijn geplaatst veel kijk plezier en tot de volgende meeting die van Doesburg mss?? 

Groetjes Sandra.

21:41 Gepost in Meetings | Commentaren (1) | |  Facebook