24 oktober 2010

Nog even terug blikken

 

Henk 1e prijs in Alphen.jpgHoewel we ons nu moeten warmen bij de kachel wil ik nog even terug blikken op de mooie dagen in september. Deze maand zijn we naar een aantal evenementen geweest, 11 september was er de Oldtimerdag in Alphen aan den Rijn  waar wij dit jaar enkel mee reden met de toerrit vanwege ons hondje. De opkomst was niet groot maar Henk Duivenman met zijn 2.8 wist toch de eerste prijs in de macht te slepen en dit is voor Alphense begrippen zeer bijzonder. Na mijn heugen is dit de tweede keer dat er een Capri in de prijzen valt Proficiat Henk.

 

 

 

koopie.JPG

Na een mooie dag in Alphen gingen we de dag daarop naar Biddinghuizen, naar een Ford XR/RS meeting. De opkomst viel zeer tegen net als het weer en ik hoopte om daar nog een paar mooie foto's te kunnen schieten van een Ford OSI maar er geen één gevonden. Wij mochten bij de RSen gaan staan... ergens.. nee ik vond het een organisatie van niks.. Wij hebben ons verder wel vermaakt met de bekende luitjes om ons heen.

 

Het laatste evenement van deze maand was in Zandvoort het Nationaal Oldtimer Festival. Ronald is hier heen geweest en heeft daar vast wel iets over te melden dit houden jullie van me te goed.

Groetjes Sandra.

 

Roon's Story,

Zondag 26 september ben ik naar de Oldtimer Festival in Zandvoort geweest, ikzelf was al eens eerder geweest met Ford Capri Club Nederland nu waren we te gast bij Capri Club Noord-Holland. Op de heen weg bij Haarlem kwam ik een Alfa en een Lotus tegen die de zelfde richting op gingen. Ze gaven lekker gas dus jawel wat doe je dan met je RSje je volg trouw....  en ik kon ze aardig bij houden ( wat mij achteraf een prent kosten )

Bij de poort van het circuit stond Guido met de kaartjes te wapperen, Rob Stuut stond ons al op te wachten namens Capri Club Noord-holland wij waren de eerste die arriveerden van de Club, het weer was beter als die dag daarvoor.

Het circuit liep al gauw vol met verschillende merken auto's de Porsche Club was wel zeer goed vertegenwoordigd.

Capri Club Noord-Holland stond met zo'n 12 Capri's ook Ford Capri Club Nederland was aanwezig.

opel-manta-club.JPG

Ik ben ook nog even wezen kijken bij de Opel Manta Club, de Manta spreekt mij ook erg aan,  al met al was het een zeer geslaagde dag met vele mooie auto's.

 Ik heb natuurlijk nog wat foto's geschoten deze zal Sandra gaan plaatsen..

 

Greetz Roon.

 

19:27 Gepost in Meetings | Commentaren (0) | |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.