03 januari 2011

Eén blik op een autootje.

 

In ons eerste berichtje in dit nieuwe jaar, wensen wij iedereen een fantastisch Capri  jaar…

Met de feestdagen achter ons, de boom, kerstversiering etc. de deur uit word het toch een kale boel in huis.  Dus dacht ik hup in de auto naar het tuincentrum maar…. Roon kwam met  een ander idee en haalde van zolder een blikken politie Capri.  Ik keek waarschijnlijk nog al verbaast want ik kreeg gelijk uitleg waar en hoe hij aan dit mooie exemplaar was gekomen.

 

                                                    Roon’s Story

police.JPGOp een beurs in Antwerpen ik geloof in 2005 maar dat weet ik niet meer zeker, zag ik deze blikken Capri staan ik wilden hem wel hebben maar wat een geld vroeg die Belg daar moest ik even over nadenken wel..niet… wel… nee toch maar niet mee naar huis. Dat jaar erop ging ik weer met mijn vriend naar die zelfde beurs in Antwerpen en diep in me hart hoopte ik dat die blikken Capri nog te koop stond en dan zou ik hem mee nemen voor die prijs. Ja hoor hij stond er nog en ik twijfelde geen moment en vroeg wat hij moest kosten, nog steeds zo duur.  Ik deed een gek bod van 100 euro minder en stom verbaast kreeg ik hem mee, dat had ik een jaar eerder moeten doen dan was ik van een hoop slapeloze nachten bespaart gebleven.

 

Maar daar staat hij dan op die lege plek op de kast en zo is het genoeg in de huiskamer de rest van die lege plekken vul ik zelf wel op haha   ja als ik Roon de vrije hand geeft…hij heeft deze afgelopen maanden niet stil gezeten zijn verzameling is weer uit gebreid met 10 tallen modellen en sommige zijn ook aan komen waaien (Uwe bedankt). Ook onze Buur zorgt voor de uitbreiding, bijna iedere vrijdag heeft hij weer wat leesstof (Buur bedankt).

 

Ik heb me voor genomen (al ben ik geen voorstander van al die goede voornemens) om wat vaker een berichtje achter te laten op onze blog, wij kregen wel eens te horen dat er niet veel veranderde op de site nou jullie hebben gelijk, ben niet zo’n schrijfster maar zal me best doen.. Ook Roon’s story zal vaker in beeld komen. 

Groetjes, Sandra 

 

21:12 Gepost in Modelauto's | Commentaren (0) | |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.