23 januari 2011

Chocolate dream..

22-01-2011

Gisteren was het dan zover, ik ging samen met Roon mijn Chocolate dream ophalen.

skynetblog..jpgSommige van jullie weten al dat ik op de meeting van Ford Capri club Nederland de Amerikaanse Ford Capri van Guido heb gekocht en gisteren was het dan zover om hem optehalen. Guido had alle documenten van en over de Capri klaar liggen. Ling2 had heerlijke koffie gezet dus hadden we eerst een lekker bakje koffie gedronken en wat gekletst. Maar toen werd het toch echt tijd om de Capri op te halen, Guido heeft hem vanaf de stalling naar huis toe gereden. Eenmaal thuis gekomen wou ik wel eens een proefritje maken op de parkeerplaats. Met veel moeite nam Guido afscheid van zijn Mecury. Op de terug rit via Aalsmeer maakte wij iets bijzonders mee. Natuurlijk had ik de gehele weg al veel bekijks maar dit was toch wel echt een top punt. Een vrouwtje stond bij het stoplicht foto's te maken van Roon zijn Ford Capri (lll serie). Tot dat ik een beetje gas gaf en haar blik gelijk uit ging naar mijn Auto! Zelfs voor het groene stoplicht bleef de vrouw stilstaan om van mijn auto een paar foto's te schieten. Ze had geen aandacht meer voor de wachtende achter haar, hahahaha! Wat hebben wij hierom gelachen zeg :-). Bij thuiskomst stonden mijn lieve Dochter en Schoonzoon met een cadeautje te wachten: een lucht verfrisser voor in mijn nieuwe auto en een leren sleutelhanger met het Ford logo erop. En kwamen naar buiten toe lopen om de auto te bewonderen. Toen kwam mijn dochter met het idee om een klein ritje te maken maar wij konden natuurlijk niet met zijn alle in 1 Capri. Dus haalde Ronald zijn Capri RS uit te schuur. We besloten een klein rondje te rijden en gingen via Boskoop naar Waddinxveen daar stopte we even om foto's te maken. Toen werd het wat bewolkt buiten en hebben we besloten om maar weer terug te gaan naar huis. Er zat een klein plekje met vogelpoep op mijn auto, dit kon Ronald niet laten zitten dus bij thuiskomst heeft hij direct een emmer met sop gepakt en ging het eraf boenen. Nu was hij weer schoon en kon hij weer fris de garage in.

21:03 Gepost in Algemeen, Nieuwtjes | Commentaren (0) | |  Facebook

13 januari 2011

*Winterbanden*

 

Winterbanden in Duitsland ook voor oldtimers verplicht.

Let echter goed op als u (om welke reden dan ook) tijdens winterse omstandigheden met uw oldtimer Duitsland binnen rijdt.

Want in tegenstelling tot de milieuzones is er nu geen uitzondering gemaakt voor oldtimers.

Ook voor deze groep auto’s geldt: winterbanden verplicht als de weersomstandigheden dat verlangen.

Boete bedraagt 40 euro.

 

Bron: Oldtimer NIEUWS

13:49 Gepost in Nieuwtjes | Commentaren (0) | |  Facebook

11 januari 2011

Ledenvergadering CCZ-H

 

Afgelopen zondag was de ledenvergadering van de Capri club Zuid-Holland in Zoeterwoude.

De opkomst was niet al te groot en van horen zeggen waren er nog mensen onderweg maar vanwege een file probleem weer huiswaarts gekeerd.

Die hebben dan wel het gebak en de bitterballen gemist... jammer volgende keer beter.

Er was ook een nieuw Capri lid aanwezig sorry ben je naam eve kwijt. 

Al met al was het een gezellige bijeenkomst en dat belooft weer veel goeds in het nieuwe *Capri* Jaar..   

 

Zie jullie weer op 19 maart op Europa's grootste (overdekte) onderdelen dag te Barneveld deze word georganiseerd door Ford Capri club Nederland, Ford Capri club Zuid-Holland, de Engelse Ford club Nederland & de Taunus M club.

Greetz. Roon

21:09 Gepost in Meetings | Commentaren (0) | |  Facebook

03 januari 2011

Eén blik op een autootje.

 

In ons eerste berichtje in dit nieuwe jaar, wensen wij iedereen een fantastisch Capri  jaar…

Met de feestdagen achter ons, de boom, kerstversiering etc. de deur uit word het toch een kale boel in huis.  Dus dacht ik hup in de auto naar het tuincentrum maar…. Roon kwam met  een ander idee en haalde van zolder een blikken politie Capri.  Ik keek waarschijnlijk nog al verbaast want ik kreeg gelijk uitleg waar en hoe hij aan dit mooie exemplaar was gekomen.

 

                                                    Roon’s Story

police.JPGOp een beurs in Antwerpen ik geloof in 2005 maar dat weet ik niet meer zeker, zag ik deze blikken Capri staan ik wilden hem wel hebben maar wat een geld vroeg die Belg daar moest ik even over nadenken wel..niet… wel… nee toch maar niet mee naar huis. Dat jaar erop ging ik weer met mijn vriend naar die zelfde beurs in Antwerpen en diep in me hart hoopte ik dat die blikken Capri nog te koop stond en dan zou ik hem mee nemen voor die prijs. Ja hoor hij stond er nog en ik twijfelde geen moment en vroeg wat hij moest kosten, nog steeds zo duur.  Ik deed een gek bod van 100 euro minder en stom verbaast kreeg ik hem mee, dat had ik een jaar eerder moeten doen dan was ik van een hoop slapeloze nachten bespaart gebleven.

 

Maar daar staat hij dan op die lege plek op de kast en zo is het genoeg in de huiskamer de rest van die lege plekken vul ik zelf wel op haha   ja als ik Roon de vrije hand geeft…hij heeft deze afgelopen maanden niet stil gezeten zijn verzameling is weer uit gebreid met 10 tallen modellen en sommige zijn ook aan komen waaien (Uwe bedankt). Ook onze Buur zorgt voor de uitbreiding, bijna iedere vrijdag heeft hij weer wat leesstof (Buur bedankt).

 

Ik heb me voor genomen (al ben ik geen voorstander van al die goede voornemens) om wat vaker een berichtje achter te laten op onze blog, wij kregen wel eens te horen dat er niet veel veranderde op de site nou jullie hebben gelijk, ben niet zo’n schrijfster maar zal me best doen.. Ook Roon’s story zal vaker in beeld komen. 

Groetjes, Sandra 

 

21:12 Gepost in Modelauto's | Commentaren (0) | |  Facebook