03 maart 2013

Onderdelendag Barneveld 2013

2 maart 2013

Iets vroeger dan voorheen ging ik richting Barneveld. Om 9.00 uur is de hal voor standhouders geopend dus wou ik even op tijd zijn om nog de helpende hand te bieden aan de Clubstand van Capri Club Zuid Holland.  

Bram en Hedi waren al druk bezig met de Clubstand op te bouwen. Willem in’t Veld die zijn mooie Ghia wilde meenemen voor bij de Clubstand kon helaas niet aanwezig zijn hij lag ziek in zijn bedje, Willem beterschap. Peter en Hanneke waren ook al van de partij. Hedi en Hanneke verzorgde ons goed met de lekkere koffie en de nodige koekjes.

Het gegrom van een zes cilinder klonk ons in de oren. Jaco had zijn witte Ford Capri bij de Clubstand geparkeerd. De hal stond al spoedig vol met mooie auto’s en vele onderdelen.

 

03.JPGNa de nodige babbels was het even tijd voor een korte vergadering van het oude bestuur van Capri Club Zuid Holland. We konden deze Club die zo goed werd bestuurd door Bert Jansen die plots weg viel en ook alles voor deze club over had niet zomaar laten vallen. Na overleg is er een besluit genomen om deze Club te sturen met het voormalige bestuur. Ikzelf heb me aangemeld voor de functie penningmeester, nadere informatie volgt nog maar het bestuur is in ieder geval compleet. Dus blijft Capri Club Zuid Holland bestaan. Dat is in ieder geval goed nieuws!!Hierbij wat foto’s van de altijd gezellige onderdelendag in Barneveld.

Greetz Ronald

 


 

01.JPG

02.JPG

04.JPG

05.JPG

06.JPG

07.JPG

09.JPG

10.JPG

11.JPG

12.JPG

13.JPG

14.JPG

15.JPG

16.JPG

17.JPG

18.JPG