03 maart 2013

Onderdelendag Barneveld 2013

2 maart 2013

Iets vroeger dan voorheen ging ik richting Barneveld. Om 9.00 uur is de hal voor standhouders geopend dus wou ik even op tijd zijn om nog de helpende hand te bieden aan de Clubstand van Capri Club Zuid Holland.  

Bram en Hedi waren al druk bezig met de Clubstand op te bouwen. Willem in’t Veld die zijn mooie Ghia wilde meenemen voor bij de Clubstand kon helaas niet aanwezig zijn hij lag ziek in zijn bedje, Willem beterschap. Peter en Hanneke waren ook al van de partij. Hedi en Hanneke verzorgde ons goed met de lekkere koffie en de nodige koekjes.

Het gegrom van een zes cilinder klonk ons in de oren. Jaco had zijn witte Ford Capri bij de Clubstand geparkeerd. De hal stond al spoedig vol met mooie auto’s en vele onderdelen.

 

03.JPGNa de nodige babbels was het even tijd voor een korte vergadering van het oude bestuur van Capri Club Zuid Holland. We konden deze Club die zo goed werd bestuurd door Bert Jansen die plots weg viel en ook alles voor deze club over had niet zomaar laten vallen. Na overleg is er een besluit genomen om deze Club te sturen met het voormalige bestuur. Ikzelf heb me aangemeld voor de functie penningmeester, nadere informatie volgt nog maar het bestuur is in ieder geval compleet. Dus blijft Capri Club Zuid Holland bestaan. Dat is in ieder geval goed nieuws!!Hierbij wat foto’s van de altijd gezellige onderdelendag in Barneveld.

Greetz Ronald

 


 

01.JPG

02.JPG

04.JPG

05.JPG

06.JPG

07.JPG

09.JPG

10.JPG

11.JPG

12.JPG

13.JPG

14.JPG

15.JPG

16.JPG

17.JPG

18.JPG

 

18 maart 2012

Onderdelendag Barneveld 2012

Toch maar ff buurten in Barneveld, onze meiden vierden wel vandaag hun verjaardag maar het is de moeite voor een paar uurtjes. Bovendien had Jean Paul de chromen sierringen voor de Amerikaan van San meegenomen. Jean Paul had zelf ook zijn mercury capri bij zich en die trok buiten veel bekijks, mooie auto Paul.  

Verder veel mooie oude Fordjes gezien zowel binnen als buiten, altijd gezellig in Barneveld tot volgend Jaar ! 

DSCN0146.JPG

DSCN0145.JPG

DSCN0138.JPG

DSCN0149.JPG

DSCN0139.JPG

DSCN0141.JPG

DSCN0143.JPG

DSCN0142.JPG

DSCN0148.JPG

DSCN0147.JPG

Greetz Ronald 

05 juni 2011

Onderdelen dag Dülmen

 

Plaatje he [hondje].JPG

Het is alweer even geleden dat we naar de onderdelen dag in Dülmen zijn geweest, het was die dag erg warm en er waren veel bezoekers. Een paar kleine onderdeeltjes [klemmetjes] voor de Amerikaan gekocht en weer gezellig bijgekletst met iedereen ja daar ga je toch ook voor..

 

En Roon heeft de collectie weer uitgebreid met een aantal modellen. 

20 maart 2011

Onderdelendag Barneveld 2011

De gezamenlijke onderdelendag van de Ford Clubs was een groot succes, rond half elf arriveerde ik met mijn oude Mercedes diesel. De parkeerplaatsen stonden al aardig vol dus dat beloofde wat voor binnen.

Mooi weer betekend veel klassiekers dus ook buiten was het zeer aangenaamd met div Taunusen, Capri's, Granada's en Escorts. Binnen stond de hal gevuld met kraampjes, veel bekende gezichten dus veel gebabbeld bij een lekker bakkie koffie.

 

1model 03-11.JPG

Ik heb geen onderdelen gekocht maar een aantal modelletjes, zo kocht ik bij Kees deze prachtige blikken Capri 1 serie in originele doos.

 

 

 

 

 

2model 03-11.JPG

Ook bij de Zuiderbuur met zijn prachtige modellen kocht ik div. Capri's waaronder deze Corgi.

 

 

 

 

 

pers-foto's.JPG

Bij Ton kocht ik nog div. folders en een 50 tal prachtige persfoto's.
Ook onze buurtjes waren aanwezig en kochten bij Ton ook div modellen.
Al met al weer een mooie aanwinst voor mijn collectie.

 

 

 

Het was een gezellige dag in Barneveld en ik kijk weer uit naar volgend jaar.

Greetz Ronald.